Partner

– VILL DITT FÖRETAG BLI EN LEVERANTÖR TILL CMS-ANSLUTNA CLUBAR?

CMS-anslutna clubar jobbar dagligen med vårt intranät där vi länkar till utvalda leverantörer som har relevanta produkter för fitnessindustrin. Att vara en CMS partner innebär att du kan presentera ditt företag direkt till beslutsfattare som chefer och ägare till clubarna, men även en chans att rikta erbjudanden direkt till PTs, gruppinstruktörer och övrig personal.

Som CMS partner ingår bland annat:
– Din logotype på vår hemsida, länkad till din hemsida.
– En egen företagssida på vårt intranät där du kan lägga upp erbjudanden åt clubarna.
– Vi bloggar om er samt lyfter vårt samarbete i olika sociala medier.
– Du får en egen vecka med fri annonsering på CMS blogg.
– I avtalet ingår en monter på vår årliga fackmässa AMT.
– Du som utställare på AMTn får deltagarlistor i förväg för att boka möten.
m.m

Varje år hålls ett affärskonvent med föreläsningar på samma gång som en fackmässa för CMS anslutna clubar (AMT) i Västerås. Allt sedan starten 1995 har evenemanget vuxit och idag är det över 100 chefer och ägare som samlas för att planera inför framtiden tillsammans med minst lika många tränare och inspiratörer.  Ett samarbete med oss gör att ni på mässan kommer i direkt kontakt med en relevant målgrupp, vilket vi hoppas blir en positiv upplevelse för alla inblandade. Tänk på att utställningshallen för AMT:n är begränsad; montrarna går åt snabbt så se till att vara ute i god tid om du vill vara med på detta!

Har du en produkt eller tjänst som besökarna efterfrågar? Är du intresserad att veta mera så tveka inte att kontakta oss på CMS-kontoret.

Bilder fran event

Jag vill bli partnerJag vill bli kontaktad

Ditt namn (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Kontakta oss Ring oss