Affärsidé

Affärsidé – CMS Sweden Affärsidé

Vårt uppdrag är att hjälpa dig, oberoende Clubägare att uppnå maximal vinst. Vi gör detta genom en hängivenhet till utbildning, effektiva managementsystem och som en resurs i driften av företaget. Detta skall vi leverera med de högsta etiska och professionella standards. Det är av största betydelse för oss att utveckla en nära arbetsrelation med dig, vår kund! Läs mer om oss under rubriken ”Bli CMS Club”

Behöver du hjälp att utveckla en affärsidé till din Club? – Lugn,  vi hjälper dig!
CMS erbjuder även hjälp med affärsplan och budget när du ska starta eller köpa en ny träningsanläggning / Crossbox. Vi har också färdiga avtal för allt från medlemsavtal till anställningsavtal. Som nystartad Club i CMS träffas vi för ett personligt möte när vi lägger upp hela din ”Presell” därefter  håller någon av våra konsulter en Kickoff för din personal. ”Vad är CMS, och vad detta innebär för din personal”. Alla blir insatta och får se sin plats i CMS system. Det går även att få en fast telefontid varje vecka. Kanske är det något du som chef/ägare vill bolla? Eller behöver dina medlemsrådgivare hjälp att ”komma igång” ?

Vi skräddarsyr allt efter dina behov och önskemål! Och kom ihåg,
vi är bara ett samtal bort…

Det är vi som svarar när du ringer 021-413400

Etiksyn

Etiksyn från R-Företagen                 Inledning ”R-Företagen är ett nätverk för dem som vill förena sina affärer med etik” Att vara ett R-företag, en ansluten partner och en del i nätverket, innebär att man arbetar aktivt med att säkerställa att de affärer som görs – som ett vinstdrivande bolag […]

Läs mer