Om CMS

Om CMS

Affärsidé

Vårt uppdrag är att hjälpa dig att uppnå maximal vinst. Vi gör detta genom en hängivenhet till utbildning, effektiva managementsystem och som en resurs i driften av företaget.

Behöver du hjälp att utveckla en affärsidé till din Club? – Lugn, vi hjälper dig!
Vi erbjuder hjälp med affärsplan och budget när du ska starta eller köpa en ny träningsanläggning / Crossbox. Vi har färdiga avtal för allt från medlemsavtal till anställningsavtal. Som nystartad Club i CMS träffas vi för ett personligt möte när vi lägger upp hela din ”Presell” därefter håller någon av våra konsulter en Kickoff för din personal. ”Vad är CMS, och vad detta innebär för din personal”. Alla blir insatta och får se sin plats i CMS system. Det går även att få en fast telefontid varje vecka: kanske är det något du som chef/ägare vill bolla?
Vi skräddarsyr allt efter dina behov och önskemål!

CMS erbjuder exklusiv rätt till de nyckeltal, utbildningar, marknadsföringskampanjer, system, program och aktiviteter som vi har fått genom 50 års erfarenhet. Gå hit för att läsa om vad det innebär att bli en CMS Club.

CMS Systemet som fungerar

Som chef i en Club behöver du kontrollverktyg för att veta

…hur mycket du säljer

…om dina kunder trivs

…varför vissa av dina kunder slutar

…om ditt resultat följer budget

…om din likviditet följer budget

…om dina anställda ger dina kunder den bästa servicen

 

Att sälja – som chef i en Club behöver du kontrollverktyg för att veta

…vem du skall anställa som medlemsrådgivare

…hur många avtal din/dina medlemsrådgivare skall sälja

…hur många av dessa avtal som skall genereras av säljaren

…vilken provision du skall betala

…hur många procent av alla samtal som skall bli bokade möten

…hur många som skall teckna kontrakt vid första besöket

 

Kundvård – som chef i en Club behöver du kontrollverktyg för att veta

…vad som motiverar dina kunder att träna regelbundet

…vad som krävs för att dina medlemmar skall ta med sig sina vänner

…vad som får dina medlemmar att stanna år efter år

…den verkliga orsaken till att dina medlemmar slutar

…vad det kostar att behålla en medlem

…vilka kommunikationsverktyg som fungerar

Har du ett nystartat gym eller hållit på ett tag? Vi hjälper dig.


CMS International startade 1965 och finns i 66 länder, där ibland Sverige som startade 1996. Det finns idag över 140 st träningsanläggningar anslutna till CMS i Skandinavien varav för närvarande ett sextiotal finns i Sverige. Vi har över 190.000 medlemmar och är därmed Skandinaviens största organisation inom vår bransch. Alla som är medlemmar i någon av de olika anläggningarna får gästträna gratis (CMS-Travelpass.com) på valfri träningsanläggning som är ansluten till vårt travelpassprogram.

Vi tillhandahåller specialanpassade arbetsredskap och utbildningar för varje yrkesroll i företaget som t.ex. sälj- och servicepersonal, tränare, ekonomi, marknadsföring och chefer. Vi hjälper till med organisationsmodeller, betalningssystem etc. Därutöver får även varje anläggning hjälp med de frågor som är lokala.

CMS erbjuder en total utvärdering och analys av ditt företag idag. Vilka prioriteringar som bör göras för att snabbt vända trenden och för att avgöra vilka åtgärder som är viktigast inom den närmsta framtiden. CMS erbjuder även branschens bredaste marknadsföringsprogram, med bilder och budskap som är anpassade till våra behov. Dessutom ger vi löpande ut roliga aktiviteter och tävlingar för medlemmarna i träningsanläggningarna som är anslutna till CMS.

Personal

Personal Personal från CMS Sweden CMS personal består av Gymkonsuler, Marknadsförare, Social Media Managers, Föreläsare/ Supertrainers, Systemutvecklare och Administratörer. Vi är ett konsultföretag som hjälper träningsanläggningar att utveckla sin affärsidé CMS International startade 1965 och finns i 66 länder, där ibland Sverige som startade 1996. Det finns idag över 140 st träningsanläggningar anslutna till CMS i Skandinavien […]

Läs mer

Pressrum

Pressrum – Kontaktdata för talesman Viking Bergström Kontorstid 08.00 – 16.00 +46 (0)21-413400 e-post info@cms-sweden.com Anslutna träningsanläggningar: CMS-Travelpass.com Viking jobbar med konsultationer, utbildningar, företagsutvärderingar, rekonstruktioner m.m. Viking är också ansvarig för CMS etablering i Europa. Vikings bakgrund ”Jag tog in CMS affärssystem i Sverige 1995. Eftersom jag drivit s.k. gym under 80-talet så var jag väl insatt […]

Läs mer

CMS affärsidé

Vårt uppdrag är att hjälpa dig, oberoende Clubägare att uppnå maximal vinst. Vi gör detta genom en hängivenhet till utbildning, effektiva managementsystem och som en resurs i driften av företaget. Detta skall vi leverera med de högsta etiska och professionella standards. Det är av största betydelse för oss att utveckla en nära arbetsrelation med dig, vår […]

Läs mer
Kontakta oss Ring oss