Medarbetare

”Jag jobbar som Social Media Manager samt med all administration på CMS”

Marleen Larsson

Bakgrund: CMS har funnits med mig sedan barnsben. I ett familjeföretag blir man tidigt involverad i diskussioner och på sommarloven var extrajobbet givet. Arbetsuppgifterna vad enklare packjobb av det som då var vanligt, trycksaker från CMS lager, till inventeringar.

År 2008 var året jag gick ALL IN!
2018 blev jag heltidsanställd på CMS och 2009 höll jag min första utbildning i Sociala Medier. Främst med målet att alla CMS-anlutna träningsanläggningar skulle finnas på Facebook samt starta varsin blogg. Utbildningen innehöll då även grundläggande information i Wordpress.. Utbildningarna utvecklades och redan 2010 ersattes detta till webbaserade utbildningar.

Parallellt med sociala medier växte intresset fram för marknadsföring och grafisk formgivning. Under 5 år jobbade jag med framtagningen av grafiskt material, texter och ideér.

Så vad gör jag på CMS idag?
Behovet av någon som följer med i sociala medier blev större och tiden att sköta social medier fanns inte hos alla kunder. Jag utvecklade då tjänsten ”CMS Sociala” som i skrivande stund finns i SMALL, MEDIUM och LARGE. Här administrerar jag träningsanläggningars sociala medier, lägger ut statusuppdateringar, hjälper till med annonsering och levererar färdiga Publiceringsplaner. Allt för att spara tid för våra kunder så att de instället kan fokusera på försäljning och lönsamhet.

Mina arbetsuppgifter består även av administration. Jag bevakar lönsamhet, analys av nyckeltal, organisations-, affärs- och logistikfrågor. Medverkar i utveckling och skötsel av företaget. Fördelning av arbetsuppgifter internt samt rekrytering. Jag jobbar också med utveckling av CMS system och utbildningar och verktyg.

Jag ansvarar också för de marknadsföringsmaterial som skickas ut till CMS-anslutna träningsanläggningar.

Kontakta mig på: marleen@cms-sweden.com

 

Lite om mig:

Jag bor i en våning centrala Västerås med min sambo och tre barn födda -11, -15 och -16. Jag tycker om att träna, mest gruppträning och köra motorcykel på min fridid. Jag har även en stor passion för mat och bloggar lite då och då på lchfinspiration . Där lägger jag upp recept som jag lagar till både vardags och fest.

Marleen Larsson – Social Media Manager/Administration
Marleen

Fler medarbetare