Medarbetare

”Jag jobbar med impelentering av CMS system, konsulten inom försäljning samt att bygga CMS nätverk större.” säger Johanna Wilmusenaho

Johanna wilmusenaho

Är en person som har intresse att fylla sin lediga tid med träning och människor. Dessa två intressen ihopkopplade har drivit mig till att i många år jobba med medlemsrådgivning på träningsanläggning. I mitt arbete ser jag dagligen dessa personer växa som individer, vilket ger mig energi och glädje. Senaste 12 åren har jag jobbat på anläggningar som varit med i CMS vilket har intresserat mig mer för att jobba med affärsutvecklingen på träningsanläggningarna. Här är vi idag.
På fritiden umgås jag även med nära och kära! Älskar solsken och energi i vardagen. Hoppas att vi ses på anläggningarna!

Jag finns till för er och hjälper gärna till vid frågor och funderingar. Maila mig på johanna@cms-sweden.com

Jobbar på CMS sen juni 2018.

Hälsningar Johanna Wilmusenaho

Johanna Wilmusenaho – Konsult, försäljning, implementering
Johanna wilmusenaho

Fler medarbetare