Medarbetare

”Jag arbetar med framtagning av illustrationer, grafiska profiler, loggor & trycksaker”

Ida L Magnusson

Bakrund

Jag är glad och kreativ person som har arbetat med reklam och marknadsföring sedan 2008. Jag har en informationsdesignutbildning i ryggen och hjälper er gärna om ni behöver få något illustrerat eller beskrivet med bilder.

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna men bor numera med min man och dotter i Västerås. På fritiden umgås jag med familj och vänner. Det bästa jag vet är att packa matsäcken och bege mig ut i naturen med familjen, det gäller vår, sommar, höst och vinter. För övrigt lägger jag gärna min tid på inredning, måla akvarell, sy eller baka. Tycker egentligen om allt som är kreativt och där man får använda händerna och skapa.

Hör gärna av dig om du har några tankar, ideér eller frågor, så hjälper jag dig! Maila mig på: ida@cms-sweden.com

Ida L Magnusson – Kreatör/Illustratör

Fler medarbetare