Medarbetare

”Jag arbetar med framtagning av kampanjmaterial, grafiska profiler, loggor & trycksaker”

Jag älskar färg och form och har arbetat med marknadsföring sedan 2000, både på reklambyrå och i tidningshus. Har lång erfarenhet av grafisk formgivning samt projektledning och hjälper er gärna med all form av marknadsföring och kampanjmaterial, både tryckt och digitalt.

Lite om mig

Jag har flyttat upp till Västerås från Kalmar och bor numera med min familj i Tillberga, strax utanför stan. Älskar allt som är kreativt och målar gärna tavlor eller jobbar med det ständiga projektet att renovera och inreda huset. Gillar att träna i olika former och du hittar mig främst i löpspåret eller åkandes nerför skidbackar.

Välkommen att höra av dig till mig på asa@cms-sweden.com

Åsa Östrot

 

Åsa Östrot – Marknadsförare
Asa_Ostrot

Fler medarbetare