CMS erbjuder

Som chef i en Club behöver du kontrollverktyg för att veta….

  • hur mycket Du säljer
  • om dina kunder trivs
  • varför vissa av dina kunder slutar
  • om ditt resultat följer budget
  • om din likviditet följer budget
  • om dina anställda ger dina kunder den bästa service

Kanske ska du redovisa detta inför ägare, styrelse eller din bank.

CMS erbjuder
Som anluten CMS Club har du bland annat tillgång till CMS Travelpass, kompletta marknadsföringskampanjer, färdiga säljmanus och verktyg, verktyg att vårda en medlem och mycket mer.


CMS erbjuder – 
Exklusiv rätt till de nyckeltal, utbildningar, marknadsföringskampanjer, system och program som vi har. Allt blir ditt i din marknad.

Affärsplan inklusive utbildning
Ett ovärderligt verktyg om Du har redovisningsansvar mot t.ex. ägare. Du får hjälp att hitta din modell.

Management/Ledarskapsutbildning inklusive system.
Gör du det som är bråttom eller det som är viktigt först? Är du en ledare som skapar naturlig energi, så att dina medarbetare i sin tur ger dina medlemmar denna energi.

Ekonomiutbildning inklusive program
Att budgetera är lätt men att följa budget kräver stor skicklighet. Det är också viktigt att veta om man betalar rätt löner, om hyran är rimlig etc. för detta finns nyckeltal i våra budgetmallar.

Säljutbildning inklusive system
En medlemsrådgivare på heltid skall sälja minst 700st autogiroavtal/år (>2,5milj). För att detta skall fungera måste personen följa ett system och ledaren övervaka detta. Det måste finnas verktyg som hjälper säljprocessen och tydliga nyckeltal för att veta vad som kan förbättras. Säljutbildning finns i flera nivåer.

Kundvårdsutbildning inklusive system
80% av alla kunder skall förlänga avtalet efter det första året. Om du räknar in alla som tränar hos dig idag så skall alltså 80% av dessa träna nästa år också, hos dig och detta oavsett vilken form de har på sitt avtal. Detta är normalt inom CMS.

Marknadsföringsutbildning

Rätt mediaval, budskap och erbjudande. Vi gör kampanjerna och vi utbildar din personal i hur de skall användas.

Kampanjer
Professionella kampanjer kostar mycket pengar om man inte kan dela kostnaden med andra. Vi skapar dessa kampanjer och säkerställer att de innehåller de delar som fungerar.

Serviceutbildning
Att driva en Club är att arbeta med service. I Sverige är detta ett spännande område då konkurrensen inte är särskilt hög, hur många företag i din stad är kända för bra service? Detta är en möjlighet och den skall du utnyttja.

Receptionsutbildning
En bra reception sköts bäst av en person som känner alla kunders namn och köpvanor, som kan ta kritik och som kan ha massor av bollar i luften. Visst finns de naturbegåvningar men vi väljer att utbilda dem för säkerhets skull.

Inspiratörsutbildning
Vi gör om Instruktörer till Inspiratörer. Idag kan de flesta köra avancerade klasser, men hur många kan göra en basklass rolig så att motionärerna vågar stå längst fram?

Utvärderingsverktyg
Du vill veta vad kunden tycker och rätta till felen innan det är för sent.

Program och aktiviteter
Dina kunder har olika behov, därför anordnas t.ex utbildningar, fester, tävlingar och utmaningar. Vi har en total strategi hur vi skall behålla de medlemmar som förlorar motivationen under sommaren.

Mervärden
www.cms-travelpass.com, Ett Friskare Företag (EFF) och Menyträning är några av de produkter som dina medlemmar får stifta bekantskap med.

Kommunikationsstrategi
Färdiga Nyhetsbrev, hemsidor, egen radiokanal ”CMS Music Channel” och nu också en egen TV-kanal gör oss till ledande inom kommunikation med våra medlemmar. Detta påverkar normalt livslängden på varje medlemskap i din anläggning. Tänk på att, om du kan förlänga varje medlems ”livslängd” med 6 månader så motsvarar det nästan en halv årsomsättning! Vårt mål är att medlemmar skall stanna många extra år hos dig genom en livsstilsförändring!

LifeStyle
Färdiga produkter inom konceptmarknadsföring, såsom viktnedgång, ”Ryggvila”, +50 / +60 och ”Lär Dig Träna”. Produkterna säljs som lösningar och din medlem betalar gärna extra för detta. Färdiga lösningar från annons till leveransmanus.

Centrala företagsavtal

Större företag vill behandla sina anställda lika. Vårt företagskoncept ”Ett friskare företag” hjälper dig att skriva avtal (utbildning ingår). I vår grupp ingår stora företag såsom OKQ8, Kicks, PEAB och många andra.

Centrala inköpsavtal
Vi arbetar med centrala avtal där våra leverantörer ger oss bättre villkor och priser på träningsutrustning, kläder, tvålar, drycker, kampanjvaror, dataprogram etc.

Profilprogram
Det spelar ingen roll om du är en liten anläggning på 300 kvm eller en stor kedja med 20 anläggningar. Vi hjälper Dig efter dina behov och förutsättningar.

CMS erbjuder mycket, mycket mer..

cms travelpass

CMS-Travelpass

  CMS-Travelpass 1. Med detta kort kan Du träna på samtliga anläggningar som är anslutna till systemet. 2. Kortet gäller även internationellt, se www.cms-travelpass.com 3. Varje månad går fler nya anläggningar in. 4. När Du planerar Din resa skall Du titta in på www.cms-travelpass.com där kan Du välja den anläggningen som Du tänker besöka. 5. Glöm inte att […]

Läs mer
CMS Marketing

Marknadsföring

Marknadsföring färdig att börja använda. CMS skapar marknadsföring från idé till färdig produkt. Vi har kampanjer för alla årstider, speciella dagar och externa samt interna aktiviteter. Utöver detta levererar vi även de trycksaker man som träningsanläggning eller Crossbox kan tänkas behöva. På vårt lager hittar du produkter som; presentkort, PT foldrar, profilmappar m.m. Du kan själv […]

Läs mer

Att sälja

Försäljning • Vem du skall anställa som medlemsrådgivare • Hur många avtal din/dina medlemsrådgivare skall sälja • Hur många av dessa avtal som skall genereras av säljaren • Vilken provision du skall betala • Hur många procent av alla samtal som skall bli bokade möten • Hur många som skall teckna kontrakt vid första besöket […]

Läs mer

Att vårda en kund

CMS Kundvård Vad som motiverar dina kunder att träna regelbundet Vad som krävs för att dina medlemmar skall ta med sig sina vänner Vad som får dina medlemmar att stanna år efter år Den verkliga orsaken till att dina medlemmar slutar Vad det kostar att behålla en medlem Vilka kommunikationsverktyg som fungerar Allt detta hjälper […]

Läs mer

System

Många känner till CMS just därför att vi arbetar i system, men vad innebär detta? Ett bra exempel på system är M Trac som står för Management Trac eller chefens eget system. Vi har där samlat tidigare erfarenheter från tusentals träningsanläggningar i alla delar av världen. Vi har arbetat med dessa frågor i över 40 […]

Läs mer

TEAM

Öka din lönsamhet med TEAM TEAM – Together everyone achieves more I vårt individanpassade samhälle träffar vi sällan nya människor. Genom att skapa träningstillfällen tillsamman med personer med liknande personliga mål är vi säkra på att vi kan skapa personliga relationer i gruppen som gör det enklare för varje individ att nå sitt personliga mål. […]

Läs mer

CMS Social

Se CMS Social som ett komplement Har du inte den tiden som krävs för dina sociala medier? Vi hjälper dig och håller oss uppdaterade när det kommer nya funktioner, algoritmer och när plattformarna förändras. Här är lite saker som vi kan hjälpa din Club med Analys av ditt konto Det kan vara allt från första intryck, länkar, […]

Läs mer

Digital kommunikation

CMS digitala kommunikationsplattform – ett effektivt och miljövänligt medel för att nå ut med ditt budskap Skapa mervärde och förhöj besöksupplevelsen genom att kommunicera med dina medlemmar digitalt och på plats. Den digitala lösningen gör det enkelt att anpassa budskap efter säsong och aktualitet  Vi på CMS kan centralt styra budskapet på skärmarna så att det fyller […]

Läs mer