CMS Lic. Personlig Tränare

CMS Lic. Personlig Tränare

CMS Lic. PT Bild

Brinner du för träning och vill hjälpa andra att nå sina mål?
Då ska du utbilda dig till Personlig Tränare.
Ansluten Club? – Tryck här

 


 

CMS Lic. PT information

Kursstart 1/3-18 med självstudier i 6 veckor. Första utbildningstillfället 9/4-18
Längd
– 6 veckors självstudier och därefter 19 dagar. (Se hela programmet här)
Ort/Plats – World Class Arena i Västerås
Investering – 64 875:- (ink moms)

Sista anmälningsdag 5/2-2018

 


 

Licens PT

Alla deltagare som har minst 90% närvaro erhåller ett utbildningsintyg sista dagen. För att erhålla våra 3 licenser från EuropeActive, ACSM och NSCA så krävs det godkänt på den teoretiska samt praktiska examinationen.


Finanisering CMS PT utbildning

Nu kan du ansöka om att få din CMS Lic. PT utbildning rabatterad av en CMS ansluten träningsanläggning. Kolla också om din CMS-anslutna träningsanläggning har möjlighet att erbjuda avbetalning av utbildningen.  Ta kontakt med din närmaste CMS Club för mer information.


CMS Lic. Personlig Tränare by Sports Club Education

Vi på Sports Club Education tror på – att bredast bas bygger högsta topp. Att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att möta sina klienter och dess förväntningar. Det gör vi genom att ge våra elever en så bred bas som möjligt för att de sedan ska ha de allra bästa förutsättningar att nå så högt som möjligt.

Tänkande resultatdrivna tränare – Vi vill att tränarna som har gått vår utbildning ska vara tänkande och resultatdrivna.

Vetenskap och beprövad erfarenhet – Kursen grundar sig på vetenskaplig evidens och empirisk kunskap. Våra lärare besitter den djupaste kunskap inom dessa områden vilken du som elev kommer ta del av.

 


Pedagogiken
Pedagogiken handlar till största del om att omsätta teorier i praktiken genom att lyfta in verkligheten i ”klassrummet”. Detta gör vi genom att enbart använda lärare som parallellt arbetar på högsta nivå inom det ämne som de utbildar inom och har så gjort under en längre tid.


Studieform
Vi jobbar med blandad inlärning. Dvs en mix av distansstudier och praktik på plats. Vår ambition är att lägga så mycket det bara går av de teoretiska blocken på distans för att vi i så hög grad som möjligt ska kunna jobba med de praktiska färdigheterna när vi ses. Distansstudierna genomför du på ”hemmaplan” via tryckt litteratur samt vår E-learning plattform som du får tillgång till 6 veckor innan kursens start. Räkna med att du behöver avsätta ca 10 timmar egen tid per vecka under distansdelen (gäller framför allt om du inte har studerat träning tidigare)

Under de fysiska träffarna så kommer fokus vara på ”hantverket PT”, så huvuddelen av tiden kommer att spenderas på träningsytan. Självklart så tillkommer det även nya teoretiska inslag under dessa träffar men det kommer även bli en viss del repetition från hemstudierna.


Förkunskaper
Du ska ha tränat regelbundet under minst 3 års tid och ska ha en passion för rörelse och träning.

Läs mer om varför du ska bli Personlig Tränare i vår Broschyr.


 

 

CMS Lic. PT

Det går också bra att kontakta oss före bokning, vänligen ring 021-413400

(Är du ansluten Club och vill läsa om finansiering, klicka här)
Kontakta oss Ring oss